Cellacare Comfort

 In Nieuws

Comfort staat centraal bij de producten van Lohmann & Rauscher B.V.

Omdat persoonlijke voorkeuren van klanten van belang zijn voor succes, heeft Lohmann & Rauscher B.V. intensief onderzocht en geanalyseerd, en daar beslissende conclusies uit getrokken. Om een nieuw bandageprogramma ter beschikking te kunnen stellen dat speciaal is ontwikkeld om geheel aan de wensen van klant te voldoen.

1 juni is de nieuwe Cellacare Comfort lijn gepresenteerd. Deze lijn omvat een aantal bandages van hoge kwaliteit en comfort. Draagcomfort is belangrijk voor klanten. De nieuwe Cellacare Comfort heeft overtuigende draag en gebruikseigenschappen. Deze kenmerken staan bij de Cellacare Comfort lijn op de voorgrond.

Bij actieve bandages is bewegen van groot belang. De Cellacare Comfort producten vallen op door gepatenteerde softcomfortzones bij gevoelige lichaamsdelen zoals de knieholte of bij de wreef. Hoge elasticiteit voorkomen dat de bandages afglijden. Pelottes op de juiste plaats zorgen ervoor dat benige delen beschermd worden.

De kwaliteit en het comfort worden duidelijk als de Cellacare Comfort actieve bandage binnenstebuiten wordt draait. Aan de binnenkant zijn de comfort kenmerken zichtbaar die bijdragen aan het bijzondere draaggevoel van Cellacare Comfort. Dat ziet er overtuigend uit en voelt ook direct goed aan. Bij een langere gebruiksperiode ontstaat daardoor een gevoel van welbevinden.

De Cellacare Comfort producten kenmerken zich naast het draagcomfort ook door de uitstekende ondersteunende eigenschappen.

 

Brace op Maat is trots dat ze en product als de Cellacare Comfort in hun assortiment hebben.

 

0

Start typing and press Enter to search